Reparatie-service

Een defecte trein is altijd vervelend, maar Trein Select beschikt over vakkundige medewerkers die in staat zijn nagenoeg alle modelspoorlocomotieven te repareren.

We beschikken over een grote voorraad onderdelen, maar kunnen niet garanderen dat alle onderdelen nog leverbaar zijn. Wij zullen altijd ons uiterste best te doen uw onderdelen te bemachtigen echter bepaalde onderdelen worden door de fabrikanten niet meer geleverd en kunnen door ons dan ook niet meer worden aangeboden.

Trein Select is gespecialiseerd in reparatie maar ook voor regulier onderhoud aan uw locomotieven en wagons bent u van harte welkom en dat alles tegen een scherp tarief.

Bij reparatie berekenen wij € 22,95 onderzoekskosten, mocht uit onderzoek blijken dat de reparatie duurder uitvalt zullen wij dat vooraf met u overleggen.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt er een reiniging uitgevoerd en de locomotief wordt volledig getest. Eventuele kleine onderdelen zoals slipbandjes, slepers , koolborstels en lampjes worden vervangen.

De kosten van een onderhoudsbeurt starten vanaf € 22,95.